Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Prosím vás pomůže mi někdo se seriálem 8.12. už jsem dostala nápovědu a vím co jsou ty klikyháky ale nějak mi to prostě nedochází. Mohl by mi prosím někdo poslat nápovědu jak pro idiota? pěkně prosím smutně koukám :D
EDIT: po vydatném nakopnutí, je ta jednoduchost zahanbující :D Děkuji moc
Mohla bych poprosit o nápovědu k seriálovým hádankám číslo 5, 8, 9 a 13? :) prosím, prosím, už si nevím rady
Ahoj :) mohla bych poprosit o nakopnutí ke včerejšímu seriálu? Díky :)
Zdravím, se vším si vím rady, jen s tou hádankou z osmého zápolím. Má někdo nápovědu? Díky!
Díky nápovědě už mám, ale je to tedy hodně za roh a sólo bych na to asi nepřišel.
Ahoj, už jsem opravdu naprosto v koncích, mohla bych požádat o seriál k 13. a radu k filmům z 12. a 13.?
Předem moc děkuju...!
aktualizace - moc díky, vyřešeno ❤️ Musím teda říct, že jsem obdobné varianty zkoušela a hledala to všude možně, to jsem z toho docela špatná... 😐
Mohla bych poprosit o nápovědu k seriálovým hádankám 2,5,10,11,13,14.Předem děkuji.
Dnes obe pozriem a píšem :)
Super obě dvě hádanky, film i seriál napoprvé
len tak ďalej, kým tomu prídem na kĺb budú Vianoce :D
I po nápovědě mi vůbec nesecvakl včerejší film. Najde se tu hodná duše, co mě popostrčí více? Díky