Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Asi na třetí pokus to klaplo - seriál neznám ani mě neláká
Tak seriálová hádanka dnes naprosto skvělá :D
A filmová mi docvakla hned, ale jen její část... Naštěstí pomohlo vyhledávání, ten čas na hodinkách je chytré
Poprosím nápovedu k 7. 8. a 9. serialovým hádankam. Oficialne som už vzdala, že na to prídem sama.
EDIT: Po nápovedách už zvládnuté. Ďakujem
Tak dneska inspirace ne a ne přijít. Nějaká hodná duše co mě nakopne ?
Děkuji
Edit. Tak už mám moc děkuji :)
Nemohl by mi prosím někdo napsat nápovědu ke dnešku? Čučím na to od dopoledne a absolutně se nechytám... :-D
Edit: díky nápovědě mám :-) teda tohle by mi asi nedocvaklo, ale je to vtipný :-D
No toto... Otevřu, kouknu, zkusím .... a prd. :-D
Nakonec to mám jen díky přečtení fóra. Tak díky všem za mikronápovědy, moc mi pomohly :-D !
Zdravím, mohl by mi někdo poradit s filmovou hádankou z 8., 9. a 13? Říkala jsem si, že to nechám odležet a třeba na to přijdu s odstupem. No a nestalo se.
Edit: Uff, mám vsechny. Ale bez pomoci bych to nedala. Díky moc za rady
Romi napsal(a):
Dnešná hádanka ma privádza do zúfalstva! Už som si 3x myslela, že to mám a zakaždým mi prišla odpoveď, že to je dobrý pokus, ale chce to presnejšie :(
Ale seriál s názvom "Hypertextové prepojenie" som nenašla, takže neviem, čo môže byť presnejšie.. :D
Tak prosím tento rok prvýkrát o nápovedu, naozaj si neviem dať rady..
EDIT: Už mám, ďakujem. Neviem, prečo som sa fixovala na slovo "link" a vyčerpala zbytočne veľa pokusov.. :(
tak film hned na první pokus, hezká hádanka a jdu hádat seriál
Edit: tak seriál mám, ale absolutně netuším, jak jsem na to přišla:)