Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Proč nikde nevidím svůj tip u správně uhodnutého okénka? Rád bych poradil ostatním, ale u některých už nevím co jsem tipoval a co je tedy správná odpověď :-D
yuriy napsal(a):
Keď niekto napíše, že je to jeho obľúbený seriál a potom mu leziete do profilu je tiež v podstate odpoveď na tento rébus 😅
Měl jsem jednou to samé, ale u neoblíbeného seriálu. U hodnocení autora byl druhý od konce :D
Akože toto za trest asi, som sa uchýlila k lustrovaniu 1 profilu, hanbím, hanbím
prosím o nápovědu k seriálu, motám se kolem ale nemohu to trefit, děkuji
poprosím o nakopnutie, dnes to nejako nevidím. Ďakujem.
Tak vzdávam svoj boj s 13. filmom, vedel by niekto poradiť?
Už som vyhľadávala všetky možné i nemožné slová, dvakrát som prezrela filmy vydané za posledné tri roky v nádeji, že mi niečo udrie do oka... a nič :(
Edit: Tak nič, nakoniec som skúsila vyhľadať ešte jedno slovo a konečne to mám!
Doufala jsem, že čas pomůže, ale nikoli. Pořadí někdo prosím?
Seriál: 8.-13.
Film: 6,8,10,12 a 13? :D
Tak dneska na hned :D což je dost pokrok, spoustu toho ještě nemám, to se mi nestalo žádný rok... mám tedy i míň času, nad tím sedět a lámat si hlavu a rychle to vzdávám... ale některý fakt nevím, jestli bez nápovědy dám:-)