Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Prosím o nápovědu, už je tam toho na mě nějak moc a zamotala jsem se v tom. Díky
Ľahké aj po ťažkom punčovom večierku 😀
za dnešnú seriálovú by som si dala facku...zbytočne minuté pokusy, lebo som podobný názov skúšala a ten správny nebol :D a potom som sa začala točiť a hľadať zapeklitosti a pritom je to tak skvelo vymyslené :)
Nastal čas si přiznat, že na 7. prostě nepřijdu bez pomoci. Mohla by mě nějaká hodná duše nakopnout? :) Jinak mám vše, takže kdyby někdo potřeboval poradit, klidně piště.
edit: už mám, moc děkuju, jdu si omlátit hlavu o zeď, jak to bylo jednoduchý :)
Ať koukám, jak koukám, už od půlnoci stále vidím jen strašnou spoustu písmen a čísel. Může prosím někdo poradit s dnešním seriálem.
Edit: Děkuji za nápovědu, dnes bych to bez ní asi dohromady nedala.
Prosím o lehké nakopnutí k dnešnímu seriálu.. děkuji
Ak riešite aj filmy, tak na dnešný seriál tam nájdete dosť nápoved, ktoré vám môžu pomôcť 😉
No dnes som sa po prvom pohľade zacyklila v zlom názve, k tomu som sa ešte "uťukla" a tak tam mám asi tri zlé pokusy 🙈 tak som to vypla a pozrela sa na to teraz znova a teda až tak ďaleko od pravdy som nebola :)
Díky jedné dobré duši to mám, ale jsem z toho fakt zmatená, jak na to stále. :D Ale kroužila jsem okolo :D