Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Kdyz sem to videla muj mozek zacal koumat uplne silenosti 🤭 nastesti se uklidnil a mam...
Môžem poprosiť napovedu k dnešnej hadanke? Kľudne poradim k ostatnym hadankam naoplatku :)
Prosím o nápovědu k seriálu, díky
Prosím o pomoc k dnešnímu seriálu, koukám na to už od 5 hodin a stále nic , děkuji
Prosím o nápovědu k dnešní hádance, už na to koukám několik hodin a pořád nic. Všechny ostatní mám, takže můžu poradit,kdyby někdo chtěl. Díky
To akože vážne takýto seriál dať do Adventných Hádaniek normálne sa mi to nechcelo veriť že to je ono musel som si to napísať na papier a niekoľko krát prečítať že to vážne sedí na ten seriál vyskúšal som písmenka a bol tam vážne tento seriál :-(( je mi smutno z toho SS.
Keby mi niekto pomohol s nápovedou k seriálu zaslanou do správy, budem mu vďačná. Dnes žiaľ neviem. Vďaka.
Edit: Už to mám. Ale som si určite istá, že som na mobile skúšala aj tento seriál, no nevzalo mi ho. No tam mi stále vybiehajú tie okienka s reklamou a prekrývajú mi pole pre odpoveď, tak možno preto. Veru k adventnému obdobiu sa mi takýto seriál vonkoncom nehodí.
Tak dneska bych to bez nápovědy tady ve fóru nedala, tu horní část i tu spodní vpravo jsem dala, ale nedává mi smysl to +C.
Tak do dneška jsem dala skoro vše na první pokus, dnes jsem ale v koncích i po pročtení fóra. Už nevím jak na to koukat. Zkusila jsem podle mě vše. Může mě moc prosím někdo nakopnout? 🙏🙏🙏
EDIT: Mám. Díky moc za nápovědu. Motala jsem se kolem jiných slov.