Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Čučím na to od rána, hledám ve fóru a beznadějně. Posledních pár hádanek jsem dal bez nápovědy, avšak nyní zase prosím o menší nakopnutí. Díky.
Vzdávám se a prosím o malou nápovědu...
Tak po nápovědě konečně mám:)
Tak už na to čumím hodinu, popsaný papír písmenkama a nic... Napadá mě spoustu seriálů ale žádnej mi tam úplně nesedí. Potřebuju poradit. Može někdo prosím?
Edit: Díky radě už mám a fakt to byl jeden z těch seriálů, co mě napadl tam dát, ale měla jsem hlavně problém s těma "enkama" nedala jsem tam správný výraz a to mě hodně pletlo.
Můžu poprosit o radu? Ty víkendové mi dávají zabrat.. nevím ani kde začít
Klidně poradím s jinými dny za výměnu:)
Edit: S radou mám, díky!
Poradí někdo prosím s dnešní hádankou :)
Tak díky radě mám
Zdravím všechny a přidávám se k těm kteří jsou dneska mimo. Můžu poprosit o radu nebo aspoň o nakopnutí, jakým směrem s dát? Díky moc předem.
A to jsem si říkala že se mi letos nějak podezřele daří. :D Když tak klidně poradím s předchozími seriály. :)
Ahoj, mohla bych poprosit o nápovědu k dnešnímu seriálu?
Prosím, prosím o nápovědu k dnešnímu seriálu... :)
Díky všem, nápovědy pomohly, mám to.
Poprosím ještě o nápovědu. Jsem totálně vygumovanej.
Prosím, poradil by mi někdo s tou dnešní hádankou? Obávám se, že tohle jen tak nedám... :( Děkuju, jestli se někdo nade mnou slituje...
EDIT: Moc všem děkuju, klobouk dolů... Svým způsobem jednoduché, ale zákeřné... :D