Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Našla by se tady nějaká dobrá duše, co by mi dala nápovědu k dnešnímu seriálu? Mockrát děkuji! :-)
EDIT: Mám! Díky všem za rady.
Tiež sa pridávam k prosbám o nápovedu, pozerám sa na to z každej strany a mám úplné prázdno.
Prosím taky o dnešní nápovědu? Nic mě nenapadá. 🥺
Edit. Děkuji, mám!
Prosím o napovedu. Dnes som v koncoch.
achjo, tak jsem si vážně myslela, že to tenhle rok dám bez nápovědy, ale dnešek mi vážně zlomil vaz.... prosím, prosím o nakopnutí k dnešku... koukám na to koukám, ale nějak asi nevím, z jaké strany to mám uchopit... resp. nejsem schopná přijít ani na jednu část, kterou bych se alespoň nějak odpíchla.....
předem moc děkuji :)
Ahoj prosím někdo nápovědu k dnešní hadance?? :) děkuji
mohu poprosit o nakopnutí, cukroví sice napečené mám, ale hádanku ne:)
edit: mám film,ale seriál nemám
edit2: díky nápovědě mám i seriál
Aldyska napsal(a):
Keby mi niekto pomohol s nápovedou k seriálu zaslanou do správy, budem mu vďačná. Dnes žiaľ neviem. Vďaka.
Edit: Už to mám. Ale som si určite istá, že som na mobile skúšala aj tento seriál, no nevzalo mi ho. No tam mi stále vybiehajú tie okienka s reklamou a prekrývajú mi pole pre odpoveď, tak možno preto. Veru k adventnému obdobiu sa mi takýto seriál vonkoncom nehodí.
Ty reklamy překrývající pole pro odpověď jsou zlo!