Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Litocha napsal(a):
Krása střídá nádheru. Letos se ty hádanky fakt podařily. (Budu mít asi velký problém vybrat top 3.)
A to ty nejlepší teprve přijdou.
Hotovo, díky nápovědě ve fóru a hledání v písmenkách. Film taky hotov. Můžu se začít bát co příjde zítra :)
Kati napsal(a):
Tak dnes mám díky nápovědě tady ve fóru, jinak bych se pořád motala kolem letounu E-51 :-D
ja som sa okolo dialnice zase motala :D ale hej tiez uz mam vyriesene :)
Prosím o malou pomoc se seriálem 18. Nemůžu na to přijít.
To bylo vtipné. Na něco podobného jsem se před pár lety nechala nachytat u filmu s Kotkem. 😃
Dneska hotovo. Ale s tou včerejší nemůžu hnout. Helpnete mi pls někdo trochu? Díky
Martin Chachan Kukurůza napsal(a):
Tak já nevím, buď bych si měl pořídit certifikát na blbost, nebo mi tam běhá nějakej permoník a ten seriál předemnou schovává. Vím, jak nejspíš koukat na tu 51, ale vůbec se mi to nedaří zkombinovat, aby z toho vylezlo něco kloudnýho a to už jsem zkoušel x seriálů a kombinací.
Jsem na tom stejně. Mohl by mi někdo poradit?
Najprv som sa zľakla, že to bude nadlho, ale nakoniec v pohode 😁 film hneď
Hledal jsem v tom vědu a přitom jsem měl ten seriál tak rád. Venku se otepluje, ale v hádankách začíná přituhovat :)
Tak já už se vzdávám, můžu poprosit nápovědu ke včerejší hádance? Absolutně nic mě k tomu nenapadá. :D
EDIT: já nad tím přemýšlím včera celej den a prostě vůbec nic a jakmile jsem sem napsala, tak mě to najednou napadlo :D