Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Bože to bola haluz po včerajšku pozriem napíšem na papier ťukám do vyhľadávača prekutrávam výsledky niečo povedomé spomínam si na ten seriál lebo som ho kedysi pozeral napíšem do našeptávača klikám gratulujem uhádol si to mi ale odľahlo a môžem sa venovať ozdobovaniu vianočného stromčeka :-D
Už mi to hlava nebere, poradí prosím někdo s dnešním seriálem :)
Díky za rady, mám
Btw. keď neviem, ktorým smerom sa ubrať, vždy ma poteší nejaký náznak vo fóre, aby som vedela, ako asi na to.. ale tu sú skoro už hotové riešenia, či to sa len mne zdá? 🤷♀️[/citace]
Já bych ani neřekla. Já třeba ani seriál neznám, tak i s tou radou ve fóru mi to chviličku trvalo. Je fakt, že jsem v tom pořád viděla dálnici. 😀 jinak se mi letos zdá, že ty rady ve fóru jsou malinké. Předchozí roky mi přišly teda větší.
Ahoj, moc prosím o pomoc se seriálovými hádankami č. 15, 16, 18 a 19. A s filmovými 13 a 16. Moc děkuji :)
Vypadá to, že písmenka a čísla asi nejsou mou silnou stránkou. Moc prosím o radu s dnešní seriálovou hádankou.
Edit: Děkuji, nakopnutí pomohlo :)
Tak já děkuju, že mi nikdo nenapověděl, i když jsem o to prosila, nakonec jsem na ty dvě přišla, ha! :D
Ahoj, mohla bych poprosit o nápovědu k FILMU 12 a 13? děkuji moc :)
EDIT: Tak už dobrý. No prostě blondýna no... :D
dnes to vzdávam, už som vyskúšala asi všetko čo ma napadlo. poprosím o nakopnutie. Ďakujem.