Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ten film, ten je perfektni :-D
Serial byl krasne easy. Diky, dobrou.
Už jsem začala v tom hledat vědu, ale po chvíli seplo a mám to. :) Lehoučké a krásné. :) Takže mohu dát dobrou noc :D
Dnes som prvý krát v tomto roku hore ešte po polnoci a cielene som rýchlo otvárala a hneď aj zadala. Mala som tam niekoľko sekundové zaváhanie, takže mi to trvalo nejakých 15 sekúnd.. budem dúfať, že sa mi to podarilo prvej a nájdem sa v článku 🤞😅
Dnes to docvaklo hned, takže můžu jít v klidu spát. :)
Tak dnešní hádanka mě moooc potěšila :D Naprosto jsem si tento seriál zamilovala. Už jen netrpělivě čekám na poslední epizodu. Něco mi říká, že to bude epický :D
Dnešní seriál hned po otevření okénka. Shodou náhod jsem ho zrovna včera začala sledovat :D
Tak dnešní film je TOP. Samozřejmě jsem musela googlit a taky najít správné přídavné jméno, ale pak to seplo okamžitě. Dřívější datum narození je dnes taky výhoda 😀
Třetí seriál který jsem tam letos čekala tam je, otevřu a za vteřinu vyřešeno, takové hádanky mám ráda.