Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
mejsy napsal(a):
Kdepak, dneska:
"Kdyby to byly obě fyzické…, atd. , "
Citovala bych celé, ale raději ne :-)
Ono to nepozná, na co se odpovídá. To bylo ke 14.
Prosím o lehké nakopnutí k dnešku..
Tak já jsem dneska nějaká marná.Mohu poprosit o nakopnutí ? Děkuji
No tak já nevím teda, pomůže někdo s dnešním seriálem? To co jsem si myslela, tak to není a popiš co vidíš mi nějak dneska nejde:-))) Díky
Adventní hádanky jsou super. Nejvíc mě naštve, když mi to nejde a tady na fóru zrovna všichni prohlašují něco jako "na první pohled". Projíždím to v naději, že mě to inspiruje, že na to koukám zleva a ono to chce zprava.
A nejvíc mě potěší, když to mám a ostatní ještě ne.
Nikdy mi to moc nešlo, letos je to pade na pade, už jsem vycvičená z minulých ročníků.
Takže díky.
lenkaknel napsal(a):
Adventní hádanky jsou super. Nejvíc mě naštve, když mi to nejde a tady na fóru zrovna všichni prohlašují něco jako "na první pohled". Projíždím to v naději, že mě to inspiruje, že na to koukám zleva a ono to chce zprava.
A nejvíc mě potěší, když to mám a ostatní ještě ne.
Nikdy mi to moc nešlo, letos je to pade na pade, už jsem vycvičená z minulých ročníků.
Takže díky.
🤗
Fuj ale som sa zdesil na pohľade dnešnej seriálovej hádanke ale mužovi by to malo trknúť hneď :-D ale nevadí 4 pokusy a mám to .Už ten názov obrázku je pekný :-))
Prosím o nakopnutí k včerejšímu (20.12.) filmu.
EDIT: Mám, děkuju
poradi niekto dnesnu pri tejto ani zacat neviem