Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Pomôžete mi niekto prosím so seriálovými hádankami zo 7, 8, 11, 13, 15 a 20?
A s filmovými zo 6, 7, 9, 10, 13, 16, 20?
Už som zúfalá
Vtipná hádanka. :) Napřed jsem se zděsila, pak vzala papír tužku, různě přehazovala pořadí jednotlivých částí, upravila předložky a bylo. :D
tak seriál dnes netuším...bola som si istá, že to bude ve jménu vlasti :D a nie je :D prosím o nápovedu.
EDIT:hotovo, a tento serial som ako moznost rano zavrhla :D a fakt neviem preco
Taktiež by som porposil o nakopnutie alebo malú radu ku dnešnej. A to som vážne začal hneď po polnoci.
Ďakujem
EDIT: Skvelééé, mystika... Neviem kto a ako sa také niečo vymýšľa, ale fakt paráda
Zdravím všechny, našla by se tu nějaká hodná duše a trochu mi poradila k 18. a 19.? Díky moc :)
EDIT: Už to mám, děkuji všem za nápovědu
Dala jsem si čas, ale na 18. a 19. prostě nemůžu přijít. Mohl by mi prosím někdo poslat nápovědu? :) Moc děkuju :)
můžu pomoci se všemi dalšími seriálovými okénky krom dneška, na to teprve koukám :D
CrazyGeek napsal(a):
Zvláštní je, že podle komentářů to vypadá, že právě ženy dnes potřebují nápovědu. Vždyť je to ze života :D
Díky za tenhle komentář:) Hned to tam bylo :D
Tak dnešek stojí za to. Co dámy? Je to pravda? :-D
Prosím o nápovědu k dnešnímu seriálu, díky :)
Ahoj, můžu moc poprosit o nakopnutí k dnešní seriálové hádance? Předem moc děkuji
Edit: Tak už mám, děkuji za nápovědu