Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Fruiko napsal(a):
Protože někteří to slovo neumí správně používat a dávají mu jiný význam, než má, jelikož jsou asi z Prahy.
Uznávám, že mít kamarádky z celé republiky má svoje výhody 😂 protože mě pak takováto zaludnost nezaskoci i když jsem Pražák 😉
Hele já su z Olomóca a i když jsem uhádl v noci, došlo mi to až teď. Cajzli budů v loji :D
Na prvý pohľad WTF, ale na druhý ezpz, čo ma aj prekvapilo 😅
Tak tohle opravdu pobavilo 😁 Dobře vymyšlené!
Tak to bylo vtipné. Ale musela jsem trochu googlit, než mě jeden článek navedl, co mám vlastně místo toho jelikož použít :D
Poprosim o napovedu... Dakujem 🤗
EDiT: ďakujem za pomoc, uz to mam
Dneska jsem se vážně zasmála... taky jsem googlila, šla jsem na to odjinud ale našeptávač nic takového neukazoval... tak jsem to hodila do googlu a hned mi bylo jasné, že to je ono. Moc pěkné:-)
Aaa, mám to 😆 Už jsem si chtěla trhat vlasy a pak mě osvítil duch svatý. Dokonalé! 😁
Fruiko napsal(a):
Protože někteří to slovo neumí správně používat a dávají mu jiný význam, než má, jelikož jsou asi z Prahy.
To protože mi došlo, tak nevím, proč ne to druhý, když ho v tom správným termínu používám ve zprávách, protože jsem línej spát tu delší variantu. Asi mi nastydnul mozek :D
Ha, už mám. Ale jo, je to vtipně vymyšlený ;)