Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak to po hodině vzdávám, našla jsem asi 3 názvy, co jsem byla přesvědčená, že to bude ono. Vyzkoušela jsem jich ale pro jistotu víc, některé i víckrát, co kdyby, a kdyby mi chtěl někdo dát malou nápovědu (jestli to jde, aby byla malá:-))), tak předem díky.
Edit: tak už jsem to dala, ale jen díky nápovědam, a je to teda první hádanka, co si u ní fakt nemůžu říct, že to bylo přece vidět. By zasloužila...
Tak a jsem úplně v koncích, jak seriál, tak i film. Poradí prosím někdo? Děkuji
EDIT: seriál mám, díky dobré duši. Ještě film.
Edit 2:film je boží, nakonec to docvaklo i bez nápovědy. Doma oblíbený.
Kdyby mi mohl někdo, prosím, hodit nápovědu k dnešku do zpráv tak bych byla moc vděčná. Na oplátku se pokusím oplatit radou k jiným políčkům (kromě filmů, ty bohužel nedělám.) Děkuji mockrát!
Dneska super, chvilku jsem v mozku hledala správné slovo, ale hotovo a zítra už poslední hádanka, sakra to to zase uteklo.
Na co se to vlastně koukám? 😅 Hádám, že až mi to docvakne, tak to uhodnu 😀
Dvakrát sem byl přesvědčen, že to mám. Bohužel, jsem v koncích, od 2 od rána mě nic nového nenapadlo. Prosím moc o nápovědu k dnešnímu seriálu. Děkuji.
Mohu poprosit o radu k seriálu. Už jsem vyzkoušel spoustu věcí ale stále nevím.
Edit: Děkuji mám to.
Film dnes naprosto triviální, ale teda seriál mi zatím uniká.
Edit:tak už i seriál, jen trochu hledání slovíček a bylo to.
To správne slovo poznám, v tomto období ho aj relatívne často robím na gauči, takže EZPZ
A už len jedno pred nami 😒
Můžu poprosit o malou řadu. Už jsem vyzkoušela spoustu věcí, ale pořád nemůžu přijít na to správné slovo