Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Mohu někoho ochotného poprosit o nápovědy k 19,22,18,17,15? :) klidně větší nakopnutí, letos bohužel nemám vůbec čas na velké přemýšlení :) moc díky
Klasický "Popiš, co vidíš." Já vidím spící Sko. Vůbec ale nevím, co v tom je. Můžu vám ale říct, co to není :D
janka89 napsal(a):
ahojte, poradí mi prosím niekto dnešné hádanky, obe? som v práci so synom a neviem sa sústrediť ešte aj na toto, dakujem :D
edit - dakujem, mám to...
Martin Chachan Kukurůza napsal(a):
Klasický "Popiš, co vidíš." Já vidím spící Sko. Vůbec ale nevím, co v tom je. Můžu vám ale říct, co to není :D
Vzdávám to... poprosím o nápovědu.
Odvolávám, co jsem psal... Přišel jsem na to.
Motala jsem se okolo toho už o půlnoci, ale tohle mě teda nenapadlo. 😀
Ráno moudřejší večera.
Tak už 2 nebo 3 lidi tu napsali, že zbývá jen 1 hádanka, já tam ale mám ještě 2 políčka 23 a 24. Kolik jich tedy ještě bude?
HankaK napsal(a):
Tak už 2 nebo 3 lidi tu napsali, že zbývá jen 1 hádanka, já tam ale mám ještě 2 políčka 23 a 24. Kolik jich tedy ještě bude?
Seriálová bude jen jedna a na Štědrý den je v okénku vždy stromeček :) Ale možná na Štědrý den bude filmová hádanka. Alespoň minulé ročníky byla na Štědrý den filmová :D
Tak dnes se u seriálu totálně nechytám, prosím o radu :)
No tak seriálová mi dnes dala zabrat, přišel jsem na ní díky zdejšímu fóru. Filmová během chvíle :)