Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
mohl by mě pls někdo nakopnout k dnešku
EDIT: mám, díky
Hmm, tak dneska nevím :D
Může mě někdo nakopnout k dnešnímu seriálu, díky
Moc bych poprosila o pomoc s dnešním seriálem. Myslela jsem si, že to letos dám bez nápovědy, ale čas se krátí a dneska mě teda vážně to správné slovíčko stále nenapadá ani po přečtení fóra. Už zkouším blbosti a ani to nepomáhá.
A film mi chybí z 20.12. Ta čísla tuším, co by mohla znamenat, ale opět jsem stále nepřišla na správná slova.
Pokud by někdo potřeboval, kromě výše zmiňovaných, mám vše. Tak zkusím poradit. Díky moc.
Edit: seriál už mám :)
Edit2: tak už mám i film :D
Poslední dny jsem teda pěkně mimo, se mi to tu nakupilo, může mi prosím prosím někdo poradit se seriálovými 18., 19., 21. a 22?
Děkuji :)
EDIT: Mám, hezky vymyšlené :D
Vzdávam to absolútne neviem čo to slovo je v inom jazyku potrebujem nápovedu :-((
Edit: Už to mám a ďakujem za nápovedu aj keď som na to slovo došiel ale jedno písmeno mi chýbalo. Krútim hlavu jak som sa do toho zamotal :-))
film rýchlo, seriál iba vďaka môjmu bratovi, ktorý prišiel na správne slovo. Ja som vyskúšala 30 rôznych slov čo by sa hodilo ale nič nepasovalo
Zdravíčko, můžu poprosit o nápovědy na co se zaměřit k seriálovým 8.,10.,18.,19. a 22.? U některých mám pocit, že jdu správným směrem, a nic nepasuje.
Díky moc.
Ahojte, můžu poprosit o radu k dnešní seriálové hádance. Už si s ní nevím rady.
Edit: Tak už mám. Děkuji za nápovědu.
Můžu poprosit o nápovědu ke dnešku už jsem vyzkoušel snad všechna slovíčka co mě napadla jak česky tak anglicky....
Edit: Mám děkuji za nápovědu