Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahoj, prosím o nakopnutí u 18, 19 a 22. Díky moc :-)
Zdravím, dnes jsem opět zcela vyčerpán přemýšlením nad seriálem, tak bych poprosil o nápovědu. Ale o pořádnou, která nebude obsahovat slova "popiš, co vidíš." :D Díky moc předem :D
Mohu poprosit o nápovědu ke včerejšímu (21.) seriálu? Ať na to s přítelkyní koukáme jakkoliv, tak už nás nci nenapadá :D děkuji.
Edit: po nápovědě to mám :)
Mohl by mě někdo napovědět, dneska už zase mi mozek zasekává...
Ahoj. Jsem čím dále tím zoufalejší. Čas se krátí. Mohla bych poprosit o nápovědu ke včerejšímu (21), dnešnímu (22) seriálu a ke dnešnímu filmu? děkuji moc :)
Edit: Mám to. děkuji moc za nápovědy.
Prosím, prosím o nápovědu k dnešní serialové i filmové hádance, dnes mi to nějak nejde :-(
Edit. Hotovo, děkuji
Tak při procházení fóra jsem narazila na jeden komentář a ten mě tak krásně nakopl...:D
Je důležité, že to esko je velké či červené? Nebo jde jen o prach obyčejné "s". Ano, ne?
Uuuuuf, konečně ta otravná červená jednička u stromečku zmizela!!! Dokonce mám seriál na první pokus, ale od noci na nej myslím. Tak vzhůru k zítřku 🙂.