Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Prosím o nápovědu k dnešnímu seriálu, díky :) neví si rady
Myslela jsem si, že letos se mi to povede bez škemrání o nápovědu, ale dneska opravdu netuším, motám se pořád v kruhu a ne a ne se vymotat. Může mi nějaká dobrá duše napovědět? Předem děkuji :)
Edit: Tak už jsem na to přišla.
I já poprosím o nápovědu k dnešní hádance, díky moc
Ahojky, tak ja jsem dnes úplně tupá...nakopne mě někdo prosím? Myslela jsem že anglicky umim dobře ale vubec dnešní hadance nerozumim..
Ahoj, moc prosím o nápovědu k dnešní hadance. Už jsem vyčerpala svoji zásobu synonym. Jen to jedno mi evidentně stále uniká 🙂 díky moc předem
------------
Mám, děkuji moc 🙂
Ivka22 napsal(a):
Šla jsem spát až v půl druhý, protože jsem na tu dnešní hádanku nemohla přijít. A když jsem položila hlavu na polštář, tak mi došlo, které ještě anglické slovo jsem nepoužila :D Synek ho má na pyžamu... Jsem ráda, že jsem udržela myšlenku - a že to konečně byl ten správný výraz...
Vďaka tomuto som na to prišla, bol to boj :D Ďakujem
Dnes jsem totálně pohořela. Nakopl by mě někdo se seriálem i filmem? Díky.
Edit: Mám, moc děkuji.
Nesnáším časování sloves v AJ... Samozřejmně jsem měla správné slovíčko, ale tvar byl jaksi špatně... Díky všem dobrým duším, které mě navedly správným směrem 😊
SOS. Dnešní hádanka ne a ne docvaknout. A pročítáním fóra jsem ještě víc zmatená. Děkuji moc za nasměrování.
Edit: moc děkuji za došlé rady. Bylo mi potvrzeno, že celý den myslím na to slovo správně. Jen mě zradily mé zrezivělé znalosti pravidel časování.
Čas se krátí a já musím potupně kapitulovat před filmovou č. 6 (ano, to je ta s letadlem :D). Vrátil jsem se k ní několikrát, ale prostě ne a ne se kamkoli pohnout. Pomůže mi prosím někdo?
EDIT: Děkuju za všechny rady, konečně to mám. Uff, ale že to stálo sil :D