Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ivka22 napsal(a):
Šla jsem spát až v půl druhý, protože jsem na tu dnešní hádanku nemohla přijít. A když jsem položila hlavu na polštář, tak mi došlo, které ještě anglické slovo jsem nepoužila :D Synek ho má na pyžamu... Jsem ráda, že jsem udržela myšlenku - a že to konečně byl ten správný výraz...
Ďakujem veľmi pekne. 🙂 Vďaka Vám to mám. Jedna nápoveda a hneď mám riešenie. A pritom aj ja mám toto slovo na nočnej košeli. A dokonca mi napadlo aj po slovensky, ale nenapadlo mi to dávať do angličtiny. S českou verziou slova by som asi ďaleko nepochodila. 😁 Aaa ešte niečo mi to pripomína. Mám dojem, že podobný názov má nejaká sociálna sieť.
Poradí niekto včerajšiu serialovu. Som úplne v koncoch.
Mohu poprosit o pomoc? Už jsem vyzkoušela snad všechna synonyma, ale stále nic
achjo...dnes to teda taky nedám... časování v AJ asi nedávám, děti mají pyžama bez nápisů a já už začínám být bezradná.. zkoušela jsem snad vše možné, ale nic.... Může mi prosím, prosím někdo trochu pomoct?
Moc díky :)
to tu vážně není kdo si chce kopnout,je mi to teda dost líto aby se člověk jen musel doprošovat kam jsme to došli
thor napsal(a):
to tu vážně není kdo si chce kopnout,je mi to teda dost líto aby se člověk jen musel doprošovat kam jsme to došli
Cože? O co tu jde?
Žiadny komentár hneď po polnoci? 😲 Ja to teda nechávam na ráno, nejako neviem, o aké slovo sa oprieť..
Lill napsal(a):
Žiadny komentár hneď po polnoci? 😲 Ja to teda nechávam na ráno, nejako neviem, o aké slovo sa oprieť..
No první odpověď docela trvala. Je asi nejvíc hardcore letoška.
Fruiko napsal(a):
No první odpověď docela trvala. Je asi nejvíc hardcore letoška.
Tak to poteší takto na záver 😂