Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak nakonec to tedy mám, ale i když mi to dalo zabrat a stále nechápu jak jsem na to přišla, tak to byla další krásná hádanka. Letos se hádanky opravdu moc krásně povedly a klobouk dolů autorům těchto hádanek, že si dali takovou práci. :)
Přeji všem krásné Vánoce a Vánoční svátky a Šťastný Nový rok, hlavně zdraví a plno lásky. :) A za rok na viděnou :)
No tak už to mám, ale že jsem se u toho nazlobila :-)))))
Tak to byl hodně slušný rébus na závěr! 😂🤣
Ještě že tak, protože bych asi neusnul! 🤣😂
Pomohl drobný ťuk od F.Valek a je to tam!
Že já se na to v těch 2:30 koukla 😀, no nic, ráno bude třeba někdo moudřejší (a něco dá na fórum 😂)
Ty jo až teď jsem dala tu včerejší, vy mi dáváte, a pak kouknu na tu dnešní jako cože? :D Mě chcete po ránu hned nas... :D
Edit: Ráno moudřejší večera... pro obě!
Vím, že nic nevím.
Tímto prosím o nápovědu.
Jdu vytvářet hodnoty do práce.
Film byl lahůdka.
Velké díky tvůrcům za trápení našich mozkových závitů.
Hotovo. Velký dík tvůrcům kalendáře. Skvěle jsem se bavila. Těším se zase za rok. A vy co nemůžete přijít na některé hadanky, zvlášť na tu dnešní se tolik nevztekejte :)
Nakonec mi to docvaklo, i když mám druhou noční tak hurá .o)). Včerejší mě teda potrápila hodně.
Krásné pohodové vánoce všem a děkuji za krásné Adventní hádanky jste super .o)
Tak jo pro letošní rok hotovo!
Děkuji ze jsem si opět mohla procvičit své mozkové závity.
Přeji Všem krásné Vánoce a hlavně zdraví v novém roce 🥰
Okay, už na to pozerám dlhšie a stále sa toho neviem chytiť, ani len jazyk. Poprosím o nakopnutie :)
EDIT: Tak už docvaklo aj bez pomoci, fakt sa oplatí neprekombinovávať to :D