Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Prosím prosím poradí mi někdo se 13. A 19. Seriálovou hádankou a s 16., 18. A 20. Filmovou hádankou? Přemýšlím nad tím už víc dní, ale prostě nějak mi to pořád nevychází :/
Moc pěkná skládačka takto na závěr :) Film byl dnes opět lehoučký. Děkuju za krásné hádanky, některé potrápili. Letos mi teda dali zabrat více filmové než seriálové :D Také děkuju těm, kteří mě nakopli, když už jsem nevěděla kudy kam a přeji krásné prožití vánočních svátků :) Třeba se tu zítra sejdeme ještě u poslední filmové hádanky (pokud bude) :)
Tak film opět jednoduchý, ale na seriál se asi budu muset nejdřív pořádně probudit. 😀 Snad pomůže kafe.
Jinak hezké svátky všem.
Edit: tak mám, ale bez jednoho malého nakopnutí tady ve fóru nevím jestli by mi to docvaklo.
Dobré ráno. Děkuji všem za nápovědy, které sem dnes dali :-D. Týmu SZ děkuji za další pěkné zakončení roku.
Všem přeji krásné svátky. A nezapomeňte. Ještě jedno okýnko...
Dneska to mám rychle spíš proto, že vím že seriál existuje, ale jo dobře vymyšlené. Škoda že už poslední okinko s hádankou, uteklo to zase tak rychle.
Mohu poprosit o nápovědu k seriálu.
Edit: tak mám to i bez nápovědy.
Mohu poprosit o nápovědu?
Prosim o napovedu k dnesnimu serialu ?
Muze mi prosim nekdo poslat do sz nápovědu k dnesnimu serialu? Děkuju:)
snažila som sa pomenovať to Z hocijako, ale zatiaľ mi to nedochádza. Môžem poprosiť o nakopnutie?
Film som mala hneď dnes...
Všetkým inak prajem krásne sviatky, buďte s tými, ktorých ľúbite a oddýchnite si :) tvorcom ďakujem za ďalší rok. Obdivujem, ako vás tie hádanky vôbec napádajú :)