Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
tak filmová dnes úplne ľahučká, ale seriál? to je niečo iné, môže ma niekto prosím postrčiť? aspoň v akom jazyku to je?
ajajaj, tak tohle je ten typ rébusu ke kterému jsem za ty roky stále nějak nečichla. Pokaždé se trápím a dneska to není jíné :(
Hojdaládydý, všechna okénka otevřená. Díky tvůrcům, byla to super jízda. A všem Seriálzónistům hezké Vánoce 🎄🎁
Dnes jsem se trochu potrápila, ale pak opět pomohlo vyhledávání :D Moc děkuji za seriálový i filmový kalendář! Tentokrát jsem je oba zvládla s nejmenším počtem nápověd :D
Taky prosim o mensi nakopnuti 🙏🏻
Prosím o nápovědu, dnes fakt nevím, na co koukám. Moc díky
Sice to mám, ale nemůžu říct, že jsem pochopila zadání. Teda, když jsem si to pak přeslabikovala, tak jo, ale jinak bych nepoznala, co ta malá písmenka v tom velkém dělají. 🤷♀️
Ovšem aspoň ten film byl dnes balzámem na moje nervy. 😀
Tak to mám, zase jsem to mohl mít před hodinou, ale já se radši trápím než si připsat zásah mimo. Ach jo 😂
Jsou Vánoce, takže základ je nebýt mad a zahnat slinu cukrovím 😉