Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tento rok som všetko zvládla viac-menej sama, ale dnes budem naozaj potrebovať nápovedu. Ak by niekto nejakú mal, šupnite mi ju prosím do správ.
Děkuji tvůrcům za letošní adventní kalendář. Bylo to skvělé! Všem přeji krásné Vánoce a těším se na příští rok. :)
Mohla bych poprosit o nápovědu. Prosím
I dnes si dovolím požádat o pomoc s dnešní hádankou. Nechápu, nedávám to... :-(
Už jsem myslel, že letošní hádanky zvládnu všechny bez nápověd, ale s touhle poslední to jaksi nevyšlo. Prosím o nápovědu.
EDIT: Nápověda nakonec není potřeba, prošel jsem znovu vyhledávání pomocí písmenek a zjistil jsem, že jsem na odpověď několikrát už narazil, jen jsem si to neuvědomil. Tudíž mám hotovo a přeji všem krásné Vánoce a pevné nervy těm, kteří ještě luští.
Prosím prosím o nakopnutí k dnešní hádance. Už to tak vypadá, že asi toto bude jediná co, letos nedám.
Děkuji
Edit: tak už mám :)
Letos super hádanky a mám komplet seriály. Moc děkuji za nápadité hádanky a už se těším na příští rok.
Všem Vám přeji pohodové a veselé Vánoce.
Ja se teda porad trapim s jednou filmovou a proste na to nemohu uz skoro dva tydny prijit.. Pomohl by mi prosim nekdo nakopnutim k 10. filmove? Dekuji. :)
EDIT: Děkuji uživatelce Syrestesii za krásnou nápovědu! <3
Také poprosím o pomoc s hádankou, dneska mi to nějak nemyslí :-D
Film byl v pohodě, ale seriál je oříšek.
Díky :-)
Prosím o nápovědu k dnešnímu seriálu. Díky moc..