Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahoj, mohla bych taky poprosit o malou nápovědu ke včerejší a dnešní hádance. Děkuju
Ahoj, mohla by mi dať nejaká dobrá duša nápovedu k dnešnému seriálu? Vďaka.
Edita: mám to, niečo ma osvietilo.
Ďakujem za krásne hádanky a prajem krásne sviatky.🎄🎁☃️
Ahoj, prosím, dáte mi někdo nápovědu k hádankám ze 13., 19., 22. a 23.? Děkuji moc!
Potřebuju, aby někdo natočil seriál "Naplive Z"...
Zn.: spěchá :D
Co to je, u merlinových vousů?! Už mi z toho jde hlava kolem... :D
Letos jsem to díky jemným náznakům ve foru dala vše sama, ale poslední dva seriály 22. a 23. nějak nemůžu vyluštit. Najde se dobrá duše, která mi zašle nějaké nakopnutí?
Děkuji.
Edit: Tak na dnešní už jsem přišla. Pomohlo mi prohledat seriály podle vytipovaných počátečních písmen. Včerejší stále nic.
Mimochodem - než dopíšu tento edit, tak se mi vždy převzorkuje reklama na pozadí a příspěvek se uzavře a musím začít znovu. Chtělo by to delší čas.
Tak dnes jsem mimo, nevím film ani seriál. Oko na tisíc způsobů a skládání písmenek, zkusila jsem snad všechny možné způsoby. Počkám do večera, jestli někdo dá nápovědu ve fóru, a kdyžtak si večer o nápovědu napíšu :D
Kaelee napsal(a):
Potřebuju, aby někdo natočil seriál "Naplive Z"...
Zn.: spěchá :D
Jo, já tam nejdřív cpala seriál Z Nation. 😀
Syrestesia napsal(a):
Jo, já tam nejdřív cpala seriál Z Nation. 😀
Hele, u toho jsem se taky fest dlouho zdržela :D Sice jsem to tam nenacpala, ale napsala jsem si to na papír a rozebírala jak by to tam mohlo pasovat :D A pochopitelně od toho momentu tam furt buď cpu plivání nebo Nation :D
Prosím radu :)
Děkuji :)