Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ehehe, ok, už to mám, díky za kopanec smrk15 😁
S tím "pliváním" jsem sice byla blízko, ale totálně vedle jak ta jedle 🤣
prosim poradit 23 nech to mam komplet
Dělám to v mobilu a když jsem si to přiblížila, tak tam v tom modrém vidím nějaké znaky, asi vlnky, ale mám to mázlé. Může mi někdo potvrdit, že tam ty vlnky jsou? 😀
Katka The Hero napsal(a):
Dělám to v mobilu a když jsem si to přiblížila, tak tam v tom modrém vidím nějaké znaky, asi vlnky, ale mám to mázlé. Může mi někdo potvrdit, že tam ty vlnky jsou? 😀
Jsou to vlnky :)
Děkuji všem kdo poslali nápovědu na včerejší seriál, našla by se i dneska nějaká dobrá duše s nápovědou k filmu i seriálu, už jsem po celém měsíci asi vyplivaná 😄
Dnes mi dal ten seriál fakt zabrať, ale zvládla som to 😃 film bol v pohode
Film byl dneska tak jednoduchý, že mě musela nakopnout mamka, které thle hádanky moc nejdou. Prý neměl nějaký z ........ filmů "tu věc" v názvu? A já: Jsem debil. Ale potřebuju poradit s dnešním a včerejším seriálem. Mám toho dneska ještě dost a nechcu furt myslet na tohle. Myslel jsem že aspon seriály dám letos bez nakopnutí, ale cu už. Díky
Prosím,poradil by mi někdo s dnešní hádankou?Díky🤗