Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dobre stačí už mi z toho začína preskakovať popísal som jednu stranu všetkými možnými slovami skúsil som ich vyhľadať v zozname a nič ma neoslnilo.
Prosím ponížene o nápovedu.
Edit: Tak to mám komečne po troch nápovedách dobrých duší som to dal dokopy skorosom z toho zošalel .
Taky moc prosím o nápovědu k dnešní seriálové hádance. Předem děkuju
Takhle se trápit před Vánoci... Fíha. Ale nakonec mám. Tenhle rok poprvé bez nápověd a ten pocit je super.
Díky za skvělé hádanky a všem přeju hezké a klidné Vánoce :)
Tak filmové mám všechny, ale ty seriály... S tou včerejší se trápím a pořád ne na to přijít.. takže asi budu poprosit o nakopnutí...nyní se snažím rozluštit tu dnešní, ale uvítala bych, kdyby mi někdo napověděl, zda se jedná o český či anglický název. :)
Edit: Děkuji za nápovědu, včerejší již mám a teď na tu dnešní :)
Edit2: Tak mám už i dnešní, ale musela jsem jít na to tak, že jsem si dala možné pořadí písmenek a když začátek dával smysl, tak jsem pak hledala seriály dle abecedy, jestli něco nesedí na hádanku :D
Tak jo. I po nápovědě se ztrácím. Poradí mi ještě někdo? děkuji moc :)
Vážně se tady nenajde někdo, kdo by věděl? Prosím o nápovědu ještě jednou. Je to fakt brutál.
Předem díky.
Doteraz som zvyčajne radila, dnes by som poprosila o radu / nápovedu ja nejakú dobrú dušu. Možno je to tým, že to pozerám cez mobil a nevidím detaily. Ale už ma žiadna možná kombinácia nenapadá. Prosím správa. Ďakujem.
Krásný svátky přeju všem. Zároveň si o Vánocích máme pomáhat, takže bych poprosila dobrou duši o nápovědu. Děkuji
EDIT: Mám, děkuji oběma :)
Tak já se vzdávám a přidávám se s žádosti o nápovědu, předem moc děkuji.
Edit: Tak už mám, děkuji, byl to boj :-D
Vzdávám to. Prosím o nápovědu ke včerejšku a dnešku, už vážně nevím. Předem moc děkuji
EDIT: moc děkuji za pomoc, bez ní bych to nedala