Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dost mě to mrzí, myslela jsem si, že si vystačím s nápovědami ve fóru... ale prosím, pošlete mi někdo nápovědu...
EDIT: Už mám, děkuji :)
Hezký předvánoční čas, mohla bych se přidat k zástupu a požádat o nápovědu? Už nevím, jak to mám poskládat :( Předem děkuji
Edit: Už to mám.
Děkuji všem, co mi letos u nějakých zapeklitých případů pomohli a nakopli mě správným směrem.
A hlavně děkuji hlavnímu týmu za vymýšlení této každoroční prosincové zábavy :)
Krásné vánoční svátky
Taky prosím nápovědu, dneska to je mazec teda 😳
Edit: děkuji za nápovědy, už mám - a teda sama bych na to nepřišla ani za milion let 😂
Krásné Vánoce všem 🎄
Tvůrcům adventního kalendáře děkuji za každoroční super zábavu a zavařené mozkové závity
Může mi nějaká hodná duše poradit s okýnky 5, 19 a 23?
Všechny ostatní mám ale po včerejším otevírání spousty zanedbaných okýnek a následujícím hádacím maratonu už mi to nějak nemyslí.
Edit: Tak konečně hotovo.
mám seriál, nevím jak, ale mám, moc hezká hádanka:)
OK, tak se taky musím zařadit do zástupu těch co dneska vůbec neví na co to kouká. prosím o nápovědu .Dík
Edit: moc děkuji za nápovědy, bez nich bych to dnes nedala :))
Andvejka17 napsal(a):
Můžu poprosit o nakopnutí jestli hádat v češtině nebo v angličtině? Díky
Díky za radu hádaného jazyka, kdybych ten seriál nezavrhla hned, nemusela jsem se tak dlouho trápit :D
Moc prosím o nápovědu k dnešní hádance:) koukám na to od rána a pořád nic:( děkuju
Mohla bych prosim poprosit o nakopnuti?