Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahoj. 😁 Dnes se s hádankou trápím od půlnoci. Prosím, prosím o malé nakopnutí. 🙏
Edit: Tak už mám. Děkuju.
Já úplně zírám, jak to dneska dává lidem zabrat! :D Je to jednoduchý, elegantně provedený, žádný zbytečnosti :D
Kdo bude chtít poradit, napište si zprávu. :)
Lidi, tak dneska šupa. :-D To je poprvé, v tomhle hnusném prosinci, kdy jsem se pobavila. Nádherně vymyšleno! Díky za to!
Dneska obě dvě super na první pohled.
Tak ta dnešní byla geniálně vymyšlená. :D
Prosím o malou nápovědu, dnes mi to vůbec nemyslí...
Díky za pomoc, měla jsem dlouhé vedení:)
prosim niekto poradi tu dnesnu serialovu nejako to nedava zmysel
ach bože to bolo zas potu a nervov to to uhádnuť ešte že som poznal ten znak ale to JELIKOŽ my dalo poriadne zabrať až po veľkom hľadaní na českom google som natrafil na diskusiu a tam to bolo vysvetlené že sú to vlastne len dve písmená a pritom som ako malí chodil za rodinou do Ostravy ale to to si nepamätám že tam používali :-))
Díky příspěvku od atlas29, mi to konečně došlo :D... Opravdu skvěle vymyšleno.
Ha, ha, ha ... když jsem si přečetla, že se mám trochu soustředit na nářečí, projela jsem druhou část hádanky vším možným. I gazdinu robu jsem tam chtěla dostat, ale pak se ukázalo, že jsem vedle jak ta jedle. A ano, používám tento výraz často! Moc pěkně provedeno!!