Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak i já poprosím o nakopnutí s dnešním seriálem. Vůbec netuším a to nad tím uvažuju celý den a různě kombinuju co a jak i se zkušenostmi z minulých let.
P.S.: Děkuju za opět parádní kalendář a všem přeji pohodové Vánoce a hodně štěstí v novém roce. :)
Edit: Tak vyluštěno a zpětně musím říct moc dobrej nápad a v zásadě i jednoduché popiš co vidíš hlavně se správným slovem :D
Ahoj, prosím, dáte mi někdo nápovědu k seriálům 22. a 23.? Děkuji moc!
Edit: děkuji za nápovědy.
Ahojte, mohla by som poprosiť o nakopnutie k dnešnému seriálu? :)
EDIT: Nápovedy pomohli, ďakujem :)
Únava jak hrom, moc prosím nápovědu k dnešku - díky :)
Edit - mám a děkuji - celkem jsem potřebovala letos tři nápovědy a jinak to byla opět zábava a takový skvělý večerní rituál - díky a klidné svátky všem!
Halleluja👏 Konečně to mám👏 Tahle byla asi nejvíc hardcore, ale vyřešeno a i fórum pomohlo (hlavně v tom v jakém jazyku mám přemýšlet) 😊
Děkuji za krásně vymyšlené a zpracované hádanky a už teď se těším na příští rok.
Všem přeji krásné Vánoce a hlavně zdraví a vše co si přejete do dalšího roku😊
Tak já to vzdávám a taky musim poprosit o pomoc s dnešním seriálem. Ráda pak poradím s jakoukoliv předchozí seriálovou hadankou 🙂
Edit. Díky nápovědě mám. 🙂
Děkuju CrazyGeek za nápovědu k dnešní hádance. Sama bych to neposkládala ani do příštího adventu 😀. A moc děkuju tvůrcům seriálového i filmového kalendáře za parádní zábavu a potrénování zatuhlých mozkových závitů.
Všem přeju pohodové vánoce a klidný rok 2022.
Ahoj, asi jsem v zadání selhal.
Prosím o nápovědu k seriálu 12.,15.,18.,22. A 23.
Moc díky za nápovědy. Příště to snad dám bez nich :D.
Moc prosím o nápovědu k dnešnímu seriálu.
EDIT: Mám to, moc díky všem za nápovědu :-)