Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak jo, nepřišla jsem na to, moc prosím o nápovědu k seriálu, ale i k filmu. Normálně bych to ještě nechala uležet, ale konec se blíží :D
EDIT: Mám to, děkuju moc milým nápovědám, bez vás bych na to nepřišla:-)
Taky jsem v koncích, den sice ještě nekončí, ale prosím o nápovědu, sama to nedám :/
EDIT: Stačilo jedno malé nakopnutí a bylo to... Byla jsem blízko, ale zamotaná :D
Díky moc za super advent, bylo to parádní :)
Mohu také poprosit o nápovědu k dnešní seriálové hádance? :) Předem díky.
Tak už konečně mám, ale bez nápovědy bych nedala. Všem přeji krásné svátky vánoční :-)
a děkuji tvůrcům za kalendář. Už je pro mě tradice během adventu luštit ale tento rok snad potrápil nejvíce. :-)
Prosím o pomoc s dnešní i včerejší hádankou, díky moc :)
Dnešek je vyšší dívčí.. Teda i včera to bylo vyšší dívčí, ale dneska nemám asi nápad, co by to mohlo být. Tak pokud se někdo najde, tak prosím o nápovědu.. děkuji 😊
Edit: mám to
Všem přeji krásné a klidné Vánoce a moc děkuji za serial a pomoct 🎄🎁😊
Jelikož se už blíží konec, tak bych poprosil o napovedu k 8,15,19,22 a 23. Díky moc :-)
Moc prosím o nápovědu k dnešnímu seriálu
Díky za nápovědy, bez nich bych to asi nedala
Můžete mi prosím prosím jen poradit jazyk? Jestli si mám ještě lámat hlavu anglicky nebo česky.. ? :)
EDIT: díky všem, jazyk už vím. Zatím jsem teda stejně v koncích jak předtím, ale věřím že to rozlousknu :D