Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Moc prosím o nakopnutí k dnešní a včerejší hádance tedy 22 a 23. Já už prostě nevím 🙈
S ubývajícím časem (který se navíc nedostává) se čím dál míň můžu soustředit a vůbec si nedovedu poradit s posledními 2 hádankami (22. a 23.). A to jsem chtěl letos jet bez nápovědy, ale 3 nápovědy taky nejsou špatné skore.
Tak prosím dobré duše o kopnutí
Díky
Tak jsem se celý advent snažila na vše přijít sama, bohužel mi to moc nevyšlo :D Takže kdyby byl někdo tak moc hodný a dal nápovědy k 2, 5, 6, 8, 10, 11, 12, 13, 14, 16, 17, 18, 19, 21, 22, 23, tak bych byla moc vděčná :) Krásné Vánoce!
Prosím o pomoc s okénkem 22 a 23, vůbec netuším.
Zdravím, byl by někdo tak hodný a poradil mi se dneškem. Děkuji moc😀
Vážně jsem se letos snažila a všechny okýnka až do dneška dala bez nápovědy ale bohužel to dnešní nedám , mohl by mě někdo popostrčit? Díky
tak nakoniec po pomoci aj posledna vylustena :) dakujem za kalendar, niektore potrapili velmi. skvela praca od tvorcov ako vzdy :)
Jestli by mi, prosím někdo mohl hodit nápovědu na dnešek do zpráv, tak bych to moc ocenila. Od půlnoci mě nic nenapadá. Rada pomůžu s čímkoliv jiném. Díky moc!
prosim k dnesku napovedu k serialu