Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahoj, čas se krátí a už tak nějak došly síly. Prosím o nápovědu ke včerejšku a ke dnešku.
Díky moc
Edit: díky moc September, sama bych na to nepřišla
Prosím o nakopnutí k seriálům 22,23.Vůbec se nechytám. Předem děkuji.
Díky nápovědě to mám.
Příjemné prožití svátků vám všem.
ahoj prosím o nápovědu k dnešní seriálové hádance. Díky moc :)
EDIT: děkuji za nápovědu, mám to, ale najít to správné slovo dalo zabrat
Můžu taky poprosit o nápovědu k dnešní seriálové? Moc děkuji
Já to vzdávám 😭. Prosím o rady.
EdIt: jen jsem tenhle komentář napsala, hned mě to napadlo :D
Tak to taky vzdávám, všechno zatím bez nápovědy, ale tuhle poslední už nedám :( Poradím s jakoukoliv jinou (seriál i film), ale tady fakt nevím :(
(Nejvíc by mi asi pomohlo vědět, na jaká písmenka to začíná, ale budu vděčná za cokoliv, co mě přiblíží).
Děkuji!
EDIT: Tak už mám, velké díky! Spílám si, že kdybych správně uhádla začátek, tak to dohledám v seznamu. A ani by nevadilo, že jsem zapomněla vzít v úvahu jistý slovní druh. Jenže mi to nějak neseplo.
Je mi luto, že je to pri poslednej hadanke, ale mohla by som poprosiť o napovedu??? :/
Tak jsem též bez nápadu, celý den nad tím přemýšlím a nic mě netrklo, prosím nějakého vánočního posla o nápovědu, děkuji
Moc děkuji za krásné hádanky. Advent bez nich už si ani neumím představit. Okénka otevřena, zbývá jen popřát krásné Vánoce 🎄
Takže letos vše bez nápovědy, jsem na sebe hrdá.
Děkuju moc za skvělé hádanky a přeju Šťastné a Veselé všem. :D