Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dnes jsem si to užila, nemohla jsem na to přijít!
No, díky všem, za snahu pomoct, ale dneska už to vzdávám. To prostě nejde. :D Snad mi to později dojde.
dnes potrápilo :D ale dala som to
Zdravím. Neporadil by mi někdo, prosím, s dnešní a předvčerejší hádankou? Civíme tu na to dvě a netuší ani jedna. :D
tak tu mame ako Slováci trochu problém, ale nakoniec druhá časť pomohla hádanku vylúštiť. Aj keď ten výraz používame aj my, len nejak nedocvaklo, že to je to isté slovo.
Tak tohle trochu bolelo... já to slovo sice používám, ale v jiném významu, takže tady musel pomoct strejda Google... Ale krásně vymyšleno.
Teda jsem ze severní moravy, ale trvalo to, než mi došlo co mám pomoravštit :-D
Krásně vymyšleno ;-)
atlas29 napsal(a):
ach bože to bolo zas potu a nervov to to uhádnuť ešte že som poznal ten znak ale to JELIKOŽ my dalo poriadne zabrať až po veľkom hľadaní na českom google som natrafil na diskusiu a tam to bolo vysvetlené že sú to vlastne len dve písmená a pritom som ako malí chodil za rodinou do Ostravy ale to to si nepamätám že tam používali :-))
Vdaka ti, dobry clovece... Nuansy cestiny daju zabrat :D