Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Fruiko napsal(a):
To by tam asi byla ta S dvě.
Proč? Vždyť jedno S tam už je (to červené), a ten obrázek spí což je sleep, tam je druhé S, když se to dá dohromady, 2 S tam jsou
Vladimír Adam napsal(a):
Proč? Vždyť jedno S tam už je (to červené), a ten obrázek spí což je sleep, tam je druhé S, když se to dá dohromady, 2 S tam jsou
Ok, to by asi šlo.
Vladimír Adam napsal(a):
22 je od pohledu jasné Sleepers (Bez vědomí)
Přesně. To bylo první, co mě napadlo hned, jak jsem to uviděla.
pekne prosím, smutne kukám :D ani za nič mi to dneska nejde :! poprosím o nápovedu, a ešte nejakú dobrú dušu aj k hádanke 8 :D tam som to stále nepochopila :D
EDIT: ďakujem dobré duše :) pekné sviatky a vďake za kalendár
Osmička je hrozný nesmysl, u té první části se nesmíš vůbec zaměřovat na to, že jich je tam víc, je to matoucí. Ale 23. taky pořád nevím :/
prosím o náznak k dnešní hádance, v jakém jazyce (myslím, že Čj), na jaké písmenko začíná?
Děkuji
Edit:Děkuji September a Advent, bez nápovědy bych na to určitě nepřišla-můžu jít v klidu spát-mám všechno-jupí
Prosím o nápovědu s dnešní seriálovou hádankou, děkuji
Tak celou dobu uplně v pohodě a teď za dva dny už druhá seriálová hádanka, u které se nechytám. Prosím, poradí někdo?
Prosím prosím o radu s tou dnešní. Tento ročník jsem opravdu ostuda, ještě nikdy jsem nepotřebovala tři rady na tři hádanky. Děkuji
Edit: po nakopnutí v podobě rad hotovo. Takto jsem tedy nad tím nepřemýšlela.