Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
To je maso teda... Jediná útěcha je, že očividně nejsem jediná, komu dávají poslední 2 dny zabrat :P
Můžu někoho poprosit o poslední nápovědu k dnešnímu seriálu? :D Nějak mi to tento rok nejde... :D
EDIT: Děkuji za pomoc, mám :) Jupí!
Myslela jsem si, že na poslední dvě hádanky přijdu, ale musím si přiznat, že jsem na ně krátká. Nejspíše kolem správných odpovědí kroužím, ale také je možné, že jsme úplně vedle.
Chtěla bych požádat o nápovědu k 22 a 23.
Předem moc děkuji za ochotu. :-)
Ahoj, prosím o nápovědu k dnešní hádance, nápovědy na fóru nepomohly.
Děkuji :)
Edit: Děkuji všem, kdo radil a měl se mnou trpělivost, klobouk dolů před všemi, komu se to podařilo vyluštit bez nápovědy, advent utekl jako voda a za rok zase naviděnou :)
Největší dík patří autorům kalendáře, jako každý rok jsem se skvěle bavila i si skvěle trhala vlasy, když jsem otevřela okénka, díky a krásné Vánoce všem :)
Poradí mi prosím někdo s dnešní hádankou? Nějak se v tom ztrácím a nemůžu na to přijít :D
Ahoj, mohla by mi nějaká dobrá duše napovědět seriály 18,19,22,23? Děkuji moc :)
Bohužel potřebuju taky poradit s dnešním seriálem. A prosím pořádný kopanec. :D
achjo, já to asi ani s místní nápovědou nedávám :( Tenhle ročník byl pro mě dost lehký, ale poslední 2 dny jsem fakt v koncích.... Achjo, zrovna v dny, kdy jsem nejvíc zaměstnaná vším možným a na hloubavé myšlenky už mi mozek rezignuje :D
Tak prosím, prosím o malou pomoc... díky moc :)
taky bych prosil nakopnout s dneškem a se včerejškem pokud tu je někdo ochotný
Poradil by mi niekto prosím s okienkami č. 8,9,12,14,18,19,21,23 ? Trápim s týmito okienkami a stále sa točím okolo niečoho čo asi nie je dobré.
Vopred ďakujem :)
PS : ďakujem za všetky napovedy:) prajem Vám všetkých šťastné a veselé Vianoce