Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Taky moc prosím o nápovědu k dnešní hádance, totálně jsem se v tom zamotala :D díky moc
EDIT: Hotovo, díky všem! A děkuju za další skvělý ročník! <3
23 pokusov, noice! :)
23 pokusů. Díky bohu, že už je to za námi 🤣.
35 pokusu. No, mohlo byt hur, ale rozhodne i lepe.
Jednou jsem si musela psat o napovedu, asi 5x me zachranilo forum, ze mi to docvaklo.
Moc dekuji za letosni adventak, bylo to skvely, tesim se na pristi, ale tesim se i az se vyspim, muj 5mesicni synator nemel moc pochopeni pro to, ze potrebuji byt do pulnoci vzhuru :-D
Taky někomu zůstává svítit jednička u adventního kalendáře? Já vím, že moje problémy byste chtěli mít, ale ono to po posledních 23 dnech vzbuzuje úzkost :-D
Anyk napsal(a):
Taky někomu zůstává svítit jednička u adventního kalendáře? Já vím, že moje problémy byste chtěli mít, ale ono to po posledních 23 dnech vzbuzuje úzkost :-D
Dokud tam nemáš pořád dvě jak já, jsi v klidu. :D
Tak teda hotovo děkuji za dnešní nápovědu. Člověk do toho kouká a nic.
ps. mám do 5 ráno noční tak klidně poradím ať máte k večeři klid na duši..
Zrovna se chci zeptat, do kdy mi tam ta 1 bude svítit. 😂
Jo taky mi tam svítí. :D
Jinak 23 pokusů. Ale letos to dalo fakt zabrat.
Myslela jsem si, že zúročím zkušenosti, ale letos mi to přišlo nějaké těžší. Sice 23 pokusů, ale musela jsem si dvakrát psát o nápovědu, zatímco loni to bylo bez ztráty kytičky, jestli si dobře vzpomínám. Klobouk dolů a velké poděkování tvůrcům a všem pohodové Vánoce!