Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
24 pokusů. Super, ale mohlo to být 23, ale nevadí a příští rok to třeba bude lepší. Jen za ty roky už bych konečně chtěla patřit aspoň mezi první 3 kdo to uhádne hned 😂 hezkou noc a ještě jednou děkuji za adventní kalendář a krásné Vánoce všem 😊
Můžu poprosit o radu k 23 děkuji.
Tak dnes, len pozriem a okamzite viem riesenie, aj ked to dalo zabrat. Keby nahodou niekto nevedel riesenie, rad pomozem s dnesnou hadankou.
Moc prosím o nápovědu k dnešnímu seriálu
23 :-D
Krásné svátky všem přítomným a hlavně tvůrcům adventu.
Po prvýkrát vôbec mám 23 pokusov bez nápovedy. Ale vo filmovej som mala práve prvý nesprávny pokus. A pretože na to nebudem mať čas počas Vianoc, prosím si o malú nápovedu.
Ďakujem za ďalší zábavný adventný kalendár. Vždy sa naň teším a vždy to stojí za to :)
Poprosím o nápovědu k seriálu 23 a k dnešnímu filmu :)
Vždycky, když si myslím, že už určitě vím, tak zjistím, že nevím :D
Edit: HOTOVOOO! :) Děkuji :)
Ahoj, prosím o nápovědu k hádankám číslo 19 a 23, už jsem v koncích :D Děkuji! :)
Tak jo před hodinou nebo kdy, jsem si zažádala o radu, ale nikde nikdo tak jsem to smázla, že na to prostě přijdu sama s tím co mám. Sloveso v minulém čase mi nepomohlo, projela jsem dokonce i všechny nepravidelná...
Nemůžu na to prostě přijít, vzdávám to prosím o radu.
Už jsem vygumovaná a hlavně úplně zamotaná a taky pěkně vytočená jo a ještě unavená. :/ 91 pokusů, ráda bych zůstala pod 100 :D
Edit: Díky malé radě jsem to nakonec vymyslela dát do vyhledávače podle posledních 4 písmenek a voilá. To slovo by mě k tomu nenapadlo.
Nějaká dobrá duše, co způsobí štědrovečerní zázrak a poradí mi se seriály 11, 18 a 19?
Na oplátku ráda poradím cokoliv ze zbylých.
update: Mám! Díky za rady! Nabídka pomoci stále platí :)