Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Prajem všetkým šťastné a veselé, hlavne zdravie a štastie.
A poprosím ešte nápovedu ku 23jke. Celkom milý darček by to bol od Vás serálových maniakov
ďakujem
Krásný den, můžu poprosit o nakopnutí k 22 a 23? 🙂 Děkuji mnohokrát!
Krásný sváteční den, může mi prosím někdo napovědět seriály 22 a 23?
Díky moc všem.
Tak krásný 23, pokusu, rozdala jsem dost nápověd co mě vždy těší, že můžu někomu pomoct. Strašně děkuji tvůrcům, že si dávají tu práci aby nám teď advent udělali hezčí.
Hezké svátky vám všem a velké díky tvůrcům adventního kalendáře za opětovné zpříjemnění adventu! :-)
Trochu haprovali trofeje. Pokud jste tedy poslední oknénko otevřeli doteď, tak to udělejte znovu.
Poprosím o nakopnutí k dnešnímu filmu, nějak nic a dochází mi čas 😉
Tvůrcům jako vždy dva palce hore, letos ofiko 30, reálně 32 pokusů. Nejlepší za mě ta včerejší 👍
Veselé Vánoce a bla bla bla, však to znáte 😁
Prosím o nápovědu k 23. Poslední hádanka a potřebuji první nápovědu.
Ahoj, prosím prosím o nápovědu k 18, 19, 22 a 23, už si zase nevím rady :')
Děkuji, už mám :)
Dnešní film zdržel moje štědrovečerní přípravy, naštěstí mi svitlo dřív, než jsem začala klít a házet věcmi.
Jako každý rok chci i teď poděkovat za poutavý adventní čas s kalendářem. Byl velice... poutavý 😉Když jsem na něco nemohla přijít, frustrace stoupala úměrně s časem, ale veškeré útrapy nakonec překryl ten jedinečný okamžik, když se odpověď zazelenala. 😊
Tvůrcům i všem ostatním přeji krásné Vánoce i další svátky a co nejlepší příští rok. 🎄