Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Letos bez nápovědy, ale asi to bylo tím, že jsem se rozhodl soustředit pouze na seriálový kalendář. Poslední dvě hádanky mi daly zabrat. Přeji všem klidné Vánoce a všechno nejlepší do nového roku.
Ahojte, tento rok akosi nemam casovu kapacitu a tak si poprosim zopar nakopnuti k serialovym:
19 a 23
filmovym:
10,12,13,22,24
Vopred vdaka :)
Myslela jsem si, že včerejším dnem končí to tápání, že poslední film přece dám, ale prosím o radu.
A moc děkuju za celý kalendář, bylo to super. Letos jsem tam už neházela svoje tipy bez rozmyslu, ale až kdyz jsem fakt věděla. Potřebovala jsem nakopnut asi jen u 2 seriálů, hodně mi pomáhali fórum.
Takže ze srdce děkuju a už se těším na příští rok.
Veselé Vánoce!
Přeji všem krásné Vánoce. A poprosila bych, poradíte mi někdo se včerejší hádankou? Nepodařilo se mi jí zdolat, tak abych to měla komplet.
Edit: Uff. Je to tam. Mooc děkuji všem za pomoc. I s nápovědou mi to dalo zabrat. Jdu užívat Vánoce. Teď už můžu.
tak dne prosim o napovedu k filmu, od rana na to pozeram a nic :) dakujem
aj keď si myslím že mi filmy šli lepšie ako seriály, s posledným filmom Vás chcem ešte raz poprosiť o radu. nič mi z toho nevychádza.
PS: Prajem všetkým príjemné prežitie Vianočných sviatkov
Ahoj, taky prosím o radu s dnesnim filmem 🙂
Ja ma vsetko vyresenie hadanky. Potreboval som na to 93 pokusov. Dakujem tvorcom hadaniek. dakujem kazdemu kto mi poslal napovedu.A prajem Štastne a Vesele Vianoce