Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Prosím o nakopnutí k seriálovým hádankám z 22. a 23.
Nějak ke konci mám vygumováno a to mi začátek šel krásně bez nápověd :(
Děkuji
Prosím o nápovědu k 23.
Děkuji tvůrcům za letošní rok.
EDIT:Tak jsem na to přišel.
Ahoj, mohla bych poprosit o nápovědu k dnešní filmové? Děkuji.
Může mi prosím někdo napovědět u seriálu z 22. a 23. bohužel nemám moc času vymýšlet odpovědi. Předem moc děkuji.
Zdravím všechny autory, moc děkuji za krásné hádanky.
prosím o dnešní film, mozek už vypnul bohužel. díky
Díky všem tvůrcům za další skvělý kalendář, doufám, že příští rok se u něj zase všichni sejdeme. :) Krásné Vánoce všem! :)
pokud bude někdo moc laskavý a hodí mi nápovědu do zpráv za film, budu moc ráda, děkuji
Jinak děkuji tvůrcům hádanek filmových i seriálových a těm, kteří mi napovídali a přeji všem krásné a klidné vánoce.
pokusů mám 41, chtělo by to srazit niž:)
S filmem se nechytam, najde se tu hodná duše, která poradí, co tam mám vidět a nevidím. Děkuji
Kdyby se našla hodná duše která by mi poradila s filmy 9,13,16,20,22 a 24 už jsem vyzkoušela vše co mě jen napadlo ale furt na to nemůžu přijít. Děkuji moc kdyby se ještě někomu chtělo mi poradit. 🙏
Tak ještě 13,20,24 zbytek už díky skvělým nápovědám mám!
Edit:Tak díky skvělým nápovědám mám vše! Ty filmy mi letos daly zabrat víc než seriály.