Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
No to mě po***. Dnes to bylo utrpení. Všem moc děkuju. Najednou mi to docvaklo. Ale ta první slabika jako to" Jelikož" To bylo dost brutální.
Zatím v pohodě všechno, kromě 2. seriálové hádanky. Mohl by mě někdo zkusit prosím nakopnout? Mě to pořád nedochází :(
Edit: Už to seplo, děkuju.
atlas29 napsal(a):
ach bože to bolo zas potu a nervov to to uhádnuť ešte že som poznal ten znak ale to JELIKOŽ my dalo poriadne zabrať až po veľkom hľadaní na českom google som natrafil na diskusiu a tam to bolo vysvetlené že sú to vlastne len dve písmená a pritom som ako malí chodil za rodinou do Ostravy ale to to si nepamätám že tam používali :-))
Teda dnes mi to trvalo, a urcite by som na to neprisiel bez tvojej napovedy v texte 😁
film hneď, seriál dosť potrápil, keďže nie som češka, ale precvičila som si češtinu :)
Mozem poprosiť nápovedku k dnešnej hadanke? Ďakujem :)
Nefunguje mi našeptávač, takže nemám šanci ani kdybych trochu tušil.
Muzete me trochu nakopnout? Morim se s tim od rana 🤦🏽♀️
honzzicek napsal(a):
Nefunguje mi našeptávač, takže nemám šanci ani kdybych trochu tušil.
Pošli mi do zpráv, zadám za tebe.
Fruiko napsal(a):
Pošli mi do zpráv, zadám za tebe.
Díky, už se zadařilo, chtělo to restart nejen prohlížeče ale celého PC, chyba byla u mě.