Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Všem tvůrcům adventních hádanek velký dík a zpestření prosince :-)
ahoj, tak taky prosím nápovědu k dnešnímu filmu :D
Ahoj chtěla bych poprosit o nápovědu k dnešnímu filmu, dekuji
tak filmové pro mě letos byly skoro všechny hračkou-jen jsem se potrápila nad "gumou ve vaně", dnešní jsem dala za chvíli díky tomu, že film znám a zkoušela jsem vymyslet slova, která končí na uvedená písmena a ono to vyšlo napoprvé...je těžké dát nápovědu a neprozradit vše....takže.... strana-O-předložka-KA
Prosím nějakou dobrou duši o nápovědu 22+23.. poslední tři dny jsem spala asi tak 6 hodin dohromady a vážně mi to už nemyslí :D Hezké svátky všem a díky moc za kalendář :D
Už som si nemyslela, že na ten film dnes prídem, ale ešte som sa naňho teraz pozrela a došlo mi to 😁 takže prvýkrát sa mi podarilo vyriešiť nielen všetky seriály, ale aj všetky filmy bez nápovedy😃
Ďakujem za ďalší skvelý adventný kalendár a už sa teším na ďalší 😃
Přeji všem hezké a klidné svátky a šťastný rok 2022!
Děkuji tvůrcům za opět povedený adventní kalendář. Někdy jsem z toho byla jelen, ale byla to zábava si lámat hlavu. Pochybuji, že příště to bude bez nápověd, ale každý rok se lepším.
Chtěla bych poděkovat všem, kteří mi pomohli dopídit se řešení.
Prešiel deň a ja tápem s dnešnou filmovou hádankou opäť. Je mi až trápne, že musím ti žobrať o nápovedu, ale keby sa našla dobrá duša, ktorá by mi chcela dať dodatočný darček k meninám - nápovedu k filmu, poteším sa.
Dobré sváteční ráno, moc prosím o nápovědu k včerejšímu filmu, stále nevím.... :-(
Všem moooc děkuji :-)
uf, konečně... Díky za nápovědy a krásné svátky :-)
Prosím o nápovědu k 23, dodnes jsem na to nepřišel...díky a hezké svátky :-)