Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Seriál mi chvíľu trval, kým som ho správne poskladala, fakt krásne poskladaný 😃 film som mala rýchlo, keď som tam prestala dávať to očividné😁
Nevím, co mě to u filmu osvítilo, že jsem ho měla do pěti minut. Co ale nechápu, proč jsou tam ti chlapi? Nejspíš jen ke zmatení stop? :-O
Dneska jsem se teda pěkně zamotala a nachytala s filmem .o)), ale mám a seriál taky hurá, ale neznám vůbec...
Tak to bolo rýchle pozriem prejdem a idem ďalej. Ale som si vydýchol že si nemusím lámať hlavu v Nedeľu :-))
film mi to napadol hneď, ale neverila som že je to až také ľahké. ale mali dať ešte jeden znak do krúžku aby to sedelo viac :) a seriál po troche uvažovania, ale mám.
Syrestesia napsal(a):
Nevím, co mě to u filmu osvítilo, že jsem ho měla do pěti minut. Co ale nechápu, proč jsou tam ti chlapi? Nejspíš jen ke zmatení stop? :-O
Že jo! Já taky nechápu, co tam dělají :D A hodně mě zmátli
Dneska obě krásné :-)
Hmm.. tak dnes nevím seriálovou a ani filmovou. Prosím o nápovědu do zpráv :-) Děkuji
S dnesnim serialem si nevim rady. Muze mi nekdo do zprav decentne poradit? Dekuju