Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Páni, letos mi to přijde nějaké lehčí než obvykle, těším se na další dny.
Dneska opět na první pohled... Já se fakt začínám bát co přijde 😱😁
Hezky vymyšlené, otázka vteřiny.
Tak dnešní hádanka na první pohled, ale tu včerejší pořád nemohu poskládat. Ani jsem nebyla schopná se rozhodnout v jakém jazyce. Můžu prosím poprosit o nakopnutí do zprávy k té včerejší seriálové hádance? Předem díky.
Tak a dnešní filmová mi nejde a nejde. Byl by tak prosím někdo hodný a nakopnul mě správným směrem. Děkuji
Nakopnul by me nekdo prosim s dnesni filmovou? :( Dekuji.
Ahoj chtěla bych poprosit o nápovědu k dnešní filmové, už nad tím v kolegyně i dumame jak dlouho a nic.
Může mi prosím někdo poradit s dnešním filmem? Už mě nic nenapadá, stále se motám kolem filmů o letadlech :D
Tak s dnešní filmovou se taky vůbec nechytám. Už na to vůbec někdo přišel?😄 Prosím nějakou dobrou duši o nakopnutí... Díky a hezký den všem.🌲
Ráno si idem pozrieť Adventnú Hádanku a mysľou mi prebehlo, že či mi ukradne zas celý deň, ale potvrdil sa trend, pozriem a viem je to áno je, ale som si vydýchol a deň ide ďalej :-))