Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak serialy mi zatim jdou... ale ty filmy ach jo :( .. uz u dvou sem potrebovala napovedu... ten dnesni bych bez pomoci nedala takze moc dekuji...
Seriálové hádanky jsou letos zatím víceméně v pohodě, ale ty filmové už tolik ne... Včera bych to asi vůbec nedal a dnes zatím také tápu
Dnešní filmová hádanka mi vůbec nejde. Poradí někdo prosm? Děkuji předem! :-)
Zdravím můžu poprosit o nápovědu k filmu 3 a 6? nějak nemůžu přijít na to správné slovo. Děkuji
Fruiko napsal(a):
Kvůli měřítku, přeci.
Asi tomu pořád nerozumím :D Mně by to bylo jasnější kdyby tam ty mužské znaky nebyly vůbec, ale to asi každý vnímá jinak. Jinak samozřejmě dobrá práce se všemi těmi hádankami, jen tak dál :)
darbak napsal(a):
Seriálové hádanky jsou letos zatím víceméně v pohodě, ale ty filmové už tolik ne... Včera bych to asi vůbec nedal a dnes zatím také tápu
Filmové mi přijdou letos vypečenější. A i bych řekl mají víc nových nápadů.
Fruiko napsal(a):
Filmové mi přijdou letos vypečenější. A i bych řekl mají víc nových nápadů.
Tak to se mám ještě na co těšit :D
Dnešní seriálová mi přišla trochu zvláštní v provedení, ale to je jen můj osobní pocit, každopádně jsem ji konečně vyřešil :D
Mám dnes obě, ale rozhodně ne na první dobrou. U seriálu hurá za minulé ročníky, kde jsem věděla, že najdu nápovědu (jen jsem netušila v kterém ročníku). A u filmové hádanky do teď nechápu to první slovo. Zachránilo mě písmenkové skládaní druhé části názvu a dětský výraz pro obrázek letadla. A gratuluju k nápadům! Hádanky bez rozdílu složitosti jsou báječně vymyšleny.