Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Seriál byl hned, ale film mi dal zabrat :D
Seriál bol ľahký, ale ten film som uhádla len vďaka druhej časti a aj to len vďaka jednému príspevku.
Stále se mi nedaří přijít na 2. a 4. Chtěl jsem se na to vyprdnout, ale nedá mi to :)). Kdyby mě někdo nakopl...
Děkuji.
malina2035 napsal(a):
Mám dnes obě, ale rozhodně ne na první dobrou. U seriálu hurá za minulé ročníky, kde jsem věděla, že najdu nápovědu (jen jsem netušila v kterém ročníku). A u filmové hádanky do teď nechápu to první slovo. Zachránilo mě písmenkové skládaní druhé části názvu a dětský výraz pro obrázek letadla. A gratuluju k nápadům! Hádanky bez rozdílu složitosti jsou báječně vymyšleny.
Film ma dnes naozaj potrápil, zapojila som aj rodinu a stále nič. Prišla som na to jedine vďaka tomuto príspevku. Takže ďakujem a konečne môžem ísť pracovať :D
moc moc prosím o pomoc s dnešním filmem :)
Tak jsem na to nakonec přišla sama :)
Prosím o pomoc s dnešným filmom. Od polnoci nad tým premýšľam a ani neviem kde začať. V diskusii som natrafila na pomôcku, ktorá ale mne vôbec nepomohla. Ak by ma niekto popostrčil správnym smerom bola by som rada.
Můžu poprosit o nápovědu k dnešní filmové? Pořád jsem věřila, že jdu správným směrem, ale asi jsem mimo :(
Dnes opäť ízi. Pozrela som aj na film, na prvý pohľad mi nič nenapadlo, večer sa nad tým zamyslím.
Inak pri filmových máte stále minulý rok (2020) :-)
Já už si přijdu úplně blbá. Mám všechno, ale prostě za boha nemůžu přijít na tu druhou hádanku. Mám pocit, že jsem zkusila všechny možné kombinace a prostě nic. 😀 Nepošťouchne mě někdo správným směrem? 😀
Mohl bych poprosit o radu k dnesny filmový hodanke děkuji