Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Hurá, tak už mám konečně i film,díky jednomu zdejšímu příspěvku a tomu že jsem si to napsala na papír. :)
malina2035 napsal(a):
Mám dnes obě, ale rozhodně ne na první dobrou. U seriálu hurá za minulé ročníky, kde jsem věděla, že najdu nápovědu (jen jsem netušila v kterém ročníku). A u filmové hádanky do teď nechápu to první slovo. Zachránilo mě písmenkové skládaní druhé části názvu a dětský výraz pro obrázek letadla. A gratuluju k nápadům! Hádanky bez rozdílu složitosti jsou báječně vymyšleny.
Díky moc. Bez toho dětského výrazu bych na to ještě civěl s velmi tupým výrazem 😁
malina2035 napsal(a):
Mám dnes obě, ale rozhodně ne na první dobrou. U seriálu hurá za minulé ročníky, kde jsem věděla, že najdu nápovědu (jen jsem netušila v kterém ročníku). A u filmové hádanky do teď nechápu to první slovo. Zachránilo mě písmenkové skládaní druhé části názvu a dětský výraz pro obrázek letadla. A gratuluju k nápadům! Hádanky bez rozdílu složitosti jsou báječně vymyšleny.
díky za nápovědu k filmu - díky tomu to bylo skoro hned :-)
Já asi dítě nikdy nebyl, může mi někdo napsat, jak se jako dětsky řekne letadlo? :D
Okej, vzdávám to, můžu poprosit o nápovědu k dnešnímu filmu, prosím? Děkuji:)
Edit:mám to ;))
Prosím o nápovedu k filmu. vôbec mi nenapadá ako sa povie detsky lietadlo.. :(
Edit: ďakujem už mám :)
Pekne prosim o preklad lietadla do detskej reci, predpokladam, ze to bude nieco ako brm brm pri aute 😁 zvysok si snad poskladam. Dakujem!
Edit: Ďakujem, hotovo!