Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
RedRose napsal(a):
Tak to byl fofr dneska :-)
Fičák, řekl bych. :))
I dnes velice krásné. :)
Seriál bleskovka, u filmové mě trochu mátlo to i, ale pak mi to docvaklo a pobavila jsem se. Letos super hádanky.
Tak dneska super .o)
Mohla bych poprosit o velké nakopnutí 6.12 film už nemám žádné nápady, děkuji moc
Hezká hádanka 😊 seriál absolutně neznám, ale jak jsem to viděla ve vyhledávači měla jsem jasno, že to bude ono👏
Tak toto je boží hádanka. Trvalo mi to, vyplácala jsem několik pokusů, než mi to zcela seplo v hlavě. Ale dokonalost. :) Tak a pro dnešek mohu jít spát. :D
Seriál mám hned, i když ho neznám... Na film se budu muset vyspat, tam mi to zatím neseplo.
Edit: tak mi to seplo hned 😀.
Tak obojí hotovo 😀 Seriál mě sice chvíli trápil, ale když jsem se podívala podruhé tak mi to seplo. Film na první pokus.
Musím konstatovat, že největším protivníkem při řešení hádanek jsem já 😁
Mrkla jsem na dnešní hádanku a už jsem letěla na slovnik.cz, výkladový slovník a ...pak jsem se podívala ještě jednou na zadání a došlo mi to 😂