Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Taky jsem bezmocný :(. Mohu poprosit o nápovědu k 5. a 6.12.? Moc bych byl vděčný.
EDIT: Ještě jednou díky.
Joo tak tohle je boží, to co mě napadlo jako první to bylo 😂
Chcel by som nejakú dobrú dušu poprosiť o nápovedu k seriálom 6. a 7. a k filmu 3. Ďakujem
EDIT: ďakujem za pomoc
Dneska geniálně zpracované hádanky! :) Seriál mi chvíli zabral, film byl hned :D
Tak som konečne natrafil na zádrhel neviem čo to je tie tri matice vyskušal som 11 pokusov a nič a zakaždím som bol tak istý že to je správne a stále nič Preto aby som nad tím nedumal celí deň.
Poprosím o nápoved k dnešnej hádanke.
Edit : Už to mám Ďakujem za nápovedu, ja pako stale som sa točil okolo toho a pre celý les som nevidel strom :-)) zbytočne som použil 12 pokusom ale už viem že skoro ráno nebudem nič riešiť.
Jako holka z Ostravy chválím hádanku ze čtvrtého prosince. Ale připouštím, že mě to absolutně nenapadlo takto použít. :D Nebo spíš, že by to tu takto bylo.
Tak dnes boli obe ľahučké 😁
Ahoj,
myslíte, že bych vás tady mohla poprosit o nápovědy k filmovým hádankám? Jde o filmy 3,6,7 :)
děkuji moc :)
EDIT: tak už konečně :D
Tak dnes na to koukám od půlnoci a nemůžu na to za nic přijít. Kdyby byl někdo tak hodný a naklopnul mě? Ještě si budu chvíli hlavu trápit😁
Edit: tak dobré! Za chvíli po napsání příspěvku byla hádanka vyřešena. Nevím co jsem v tom zase hledala!🤦🏻♀️ Kdyby chtěl někdo poradit tak napište zprávu :)