Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Taky mám hotovo. Chvilku jsem musela hledat správná slova, ale zkušenosti z let minulých zafungovaly 😁
Chviličku trvalo, aj už chybku mám za sebou, ale nakonec jsem to dal. Filmeček dnes rychlovka 👍
Toto mi dalo tedy zabrat, ale nakonec jsem to na první pokus dala, a do teď tápu, jak jsem na to přišla. :D
Letosni prosinec bude narocny, mam mimino, takze v noci vstavacky, ale proste musim cekat na pulnoc na nove okenko :-D
Zatim mliko na mozku zas tak netlaci, a prvni dve na prvni dobrou, jsem nadsena. Na adventak jsem se tesila uz od rijna. Diky.
Jakooooo 🤣🤣🤣 první hned a druhou az po hodine lamani si hlavy a pomoci strycka googla??? 🙈🤣 filmova byla hned, ale ze neuhadnu serial, ktery sleduju a epizoduju 🙈🙈🙈🤣🤣🤣 shame on me 🙈🙈🙈🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Tak hotovo.
Na první pohled jsem si říkala,to nebude ono,však je to moc lehké. A ono jo. 😀
Dnes obě dvě hádanky během chvilky hotové :)
Jako, nechci machrovat, ale ty jednoduché jsem zatím dala v pohodě 😁 ... takže v brzké době očekávám srdceryvný řev a pláč a zoufání a trhání vlasů a ...no, prostě to nebude hezké 😁
Chviličku trvalo, než jsem to správné pojmenovala, ale je to tam.
Kouknu a říkám si to je nějaký lehký a ono je to fakt ono. No čekám příští dny nějakou zradu 😂